2013 Yaz döneminde oldukça verimli çalışmalar yaptık. Yaz döneminde Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 2’şer haftalık yoğunlaştırılmış satranç kursları açtık.

I.Hızlandırma dönemi 17 Haziran- 28 Haziran tarihleri arasındaydı. Bu süre içinde öğrencilerin seviyelerine göre 3 ayrı grupta Haftaiçi her gün çalıştık. Hızlandırma dönemine katılan öğrencilerimiz arasında turnuva yaptık. Dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik. II.Hızlandırma dönemi 15 Temmuz- 26 Temmuz tarihleri arasındaydı. Bu süre içinde öğrencilerin seviyelerine göre 2 ayrı grupta Haftaiçi her gün çalıştık. Hızlandırma dönemine katılan öğrencilerimiz arasında turnuva yaptık. Dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik. III.Hızlandırma dönemi 12 Ağustos- 23 Ağustos tarihleri arasındaydı. Bu süre içinde öğrencilerin seviyelerine göre 2 ayrı grupta Haftaiçi her gün çalıştık. Hızlandırma dönemine katılan öğrencilerimiz arasında turnuva yaptık. Dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik.

Bunun dışında Haziran ayından Eylül ayına kadar haftaiçi her gün 18:00-19:30 saatleri arasında 2 ayrı satranç seviyesine göre gruplara ayrılıp normal çalışma programımızı uyguladık. 2013 Yaz dönemi süresince yapılan çalışmalardaki fotoğrafları görsel galeriden görebilirsiniz.